© 2019, EDC-gruppen a/s. Alle rettigheder forbeholdes. Læs vores privatlivspolitik, rekrutteringspolitik, cookiepolitik og ansvarsfraskrivelse.

At hjælpe mennesker godt videre er noget helt særligt. Derfor gør vi vores bedste for, at alle får en god oplevelse, når der er store beslutninger og drømme på spil.  

Og det med at gøre sit bedste - at gøre lidt mere, end man behøver - gælder alt i livet. 

For alt, hvad der er værd at gøre, er værd at gøre ordentligt.

Det handler om at gøre sig umage

At hjælpe mennesker godt videre er noget helt særligt. Derfor gør vi vores bedste for, at alle får en god oplevelse, når der er store beslutninger og drømme på spil.  Og det med at gøre sit bedste - at gøre lidt mere, end man behøver - gælder alt i livet. For alt, hvad der er værd at gøre, er værd at gøre ordentligt.

Kan vi hjælpe dig?

Har du brug for hjælp til din bolighandel, eller vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig? Så er vi klar til at hjælpe dig godt videre, og med mere end 230 lokale butikker fordelt over hele landet er vi altid tæt på dig. 

Altid en mægler i nærheden

Så behøver du kun lede ét sted

Din garanti for en god bolighandel

Vi ved, at bolighandel er en stor ting

Det er en stor begivenhed at handle bolig. Det ved vi, og derfor gør vi os umage for at gøre det så enkelt som muligt. Vi har udviklet en lang række værktøjer, som er designet til at gøre det lidt nemmere for dig.

Det hele starter på edc.dk – Danmarks største boligsite. Her kan du finde alle boliger, der er til salg - også dem, der er til salg hos andre mæglere. Det er smart, for så behøver du kun lede ét sted for at få overblik over markedet, når du skal købe ny bolig.

Det er ikke kun dig, der synes, din bolig er noget særligt

Her kan du møde Jette og se, hvordan hun - ligesom vores andre mæglere - gør sit bedste hver dag. EDC har mere end 600 uddannede mæglere  og er den ejendomsmæglerkæde i Danmark, der har flest uddannede mæglere. Det er din garanti for en god og professionel bolighandel.

Mere end 0 butikker i hele landet

Mere end 0 uddannede mæglere

Mere end 0 boliger til salg

Nyttige links 

Om EDC

Værktøjer

Populære søgninger